vineri, 13 decembrie 2013

Vineri 13

    Cu toţii am auzit de această zi. Majoritatea ne temem de această zi calendaristică.Desigur este o superstiţie, ce s-ar putea întampla?!
Am citit că această frică de numărul 13 se mai numeşte şi  triskaidekaphobia. Denumiri dinastea de la NASA. Sunt o gramadă de superstiţii şi lucruri care nu ar trebui să le facem în această zi. De exemplu: Să nu purtăm haine negre; în ziua de 13 sunt sute de accidente de toate tipurile, etc. Minciuni pe pâine. Cum să fie adevărat faptul că această zi are legătură cu toate lucrurile "rele" care se petrec. Chiar am dat un Search pe Google pe această temă. Peste tot numai titluri de genu: "Ce să faci ca să nu ai ghinion?", "Ce nu trebuie să faceţi astazi?". Serios acum, toată presa se înghesuie să ofere informaţii despre VINERI 13 şi inevitabil pe 30 de linkuri apare aceaşi informaţie. Ferească bunul Dumnezeu! 
  
    Acestea fiind spuse, părerea mea este că cei carora le e frică de ziua aceasta, îşi creează singuri aceste teorii. Trebuie să gândim logic, nu să ne luăm după mass-media care încearcă doar sa obţină trafic pe paginile lor.
                                                                 
                           



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu