marți, 10 decembrie 2013

Gala edumanager.ro

    Pe 3 decembrie a avut loc la hotelul JW Marriott din București prima ediție a Galei Premiilor EduManager.ro, un eveniment organizat de Oameni și Companii și portalul național EduManager.ro, care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei. Gala s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, a senatorului Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat, fost ministru al Educației, a secretarului de stat Vasilica Ștefania Duminică și a fostului secretar de stat în Ministerul Educației, Stelian Fedorca. La evenimentul prezentat de apreciatul actor Adrian Păduraru au participat peste 160 de persoane, reprezentanți ai învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniu educației și ai mediului de afaceri.
    Premiile au fost acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate pe site timp de o lună de către vizitatorii portalului EduManager.ro şi de numărul mai mare sau mai mic de voturi întrunite de fiecare instituţie sau proiect nominalizate.

    Printre premianţi se numără şi liceul din care fac eu parte:
   - Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia – Premiul de Excelență pentru rezultate de excepţie la olimpiadele naţionale şi internaţionale
   Mai multe informaţii pe site-ul official, unde puteţi vedea şi alte instituţii de învăţământ premiate.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu